Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 8th, 2018

Film – Evadare din Absolom – No Escape (1994) Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson

Share This
Tags

Evadare din Absolom

poster No Escape (1994)No Escape aka Escape from Absolom, acțiune SF, film american, regia Martin Campbell.
În rolurile principale: Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson.
In anul 2022, ofiterul de marina Robbins este trimis la inchisoare pentru ca l-a impuscat pe comandantul sau. Deoarece el nu poate respecta regulile de detentie, este trimis in jungla de pe insula Absolom, care reprezinta de fapt tot o inchisoare, dar cu reguli mult mai dure..

Caseta film No Escape
Titlul original: No Escape
Titlul alternativ: The Penal Colony / Escape from Absolom / Fuga de Absolom / Absolom 2022 / Fuga da Absolom / Побег невозможен
Regia: Martin Campbell
Scenariul: Michael Gaylin, Joel Gross
Distributia: Ray Liotta (John Robbins), Lance Henriksen (The Father), Stuart Wilson (Marek), Kevin Dillon (Casey), Kevin J. O’Connor (Stephano), Don Henderson (Killian), Ian McNeice (King), Jack Shepherd (Dysart)..
Durata: 118 minute
An: 1994
Gen: Actiune/SF

Filmul – Evadare din Absolom
..Aici sunt lasati sa se infrunte intre ei cei mai turbulenti detinuti, impartiti in doua tabere: criminalii turbulenti denumiti Outsiders si victimele mai civilizate ale sistemului – Insiders. La inceput, Robbins abandoneaza speranta de a mai pleca vreodata de pe insula, insa, incetul cu incetul, el devine tot mai hotarat sa evadeze de pe Absolom pentru a clarifica circumstantele in care a fost condamnat si pentru a se reabilita.

Evadare din Absolom – No Escape (1994) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.