Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 21st, 2023

Film – Evadare din Iad – Femmine infernali (1980)

Evadare din Iad

poster Femmine infernali (1980)Femmine infernali aka Escape from Hell aka Hell Prison aka I’m Coming Your Way, film psihotronic, film Spania / Italia, regia Edoardo Mulargia.
In rolurile principale: Anthony Steffen, Ajita Wilson, Cristina Lay, Cintia Lodetti.

Deși nu a fost urmărit penal pentru obscenitate, filmul (intitulat Hell Prison) a fost luat și confiscat în Marea Britanie în conformitate cu secțiunea 3 din Obscene Publications Act 1959, în timpul perioadei “Video nasty”.

Video nasty este un termen colocvial popularizat de Asociația Națională a Telespectatorilor și Ascultătorilor (NVALA) din Regatul Unit pentru a se referi la o serie de filme, de obicei filme de groază sau de exploatare cu buget redus, distribuite pe casete video care au fost criticate. pentru conținutul lor violent din partea presei, comentatorilor sociali și diferitelor organizații religioase la începutul anilor 1980.

Caseta film Femmine infernali (1980)
Titlul original: Femmine infernali
Regia: Edoardo Mulargia
Scenariul: Sergio Chiusi, Gil Carretero, Edoardo Mulargia
Distributia: Anthony Steffen (Doctor Farrell), Ajita Wilson (Zaira), Cristina Lay (Vivienne), Cintia Lodetti (Katie), Luciano Pigozzi (The Warden), Serafino Profumo (Martinez), Maite Nicote (Mary), Yael Forti (Marika), Zaira Zoccheddu (Lucy), Adelaide Cendra (Female inmate 1), Angela Martinelli (Female inmate 2), Gilberto Galimberti (Luis), Anna Maria Panaro (Marie Antoinette, the madwoman), Robert Spafford (Martinez – voice)
Durata: 99 minute
An: 1980
Gen: Aventura/Crima/Thriller

poster 2a Femmine infernali (1980)Filmul – Evadare din Iad
Un lagăr de prizonieri pentru femei este situat adânc în pădurea tropicală.
Gărzile sadice și un gardian din iad fac viața aproape insuportabilă pentru deținuți, iar orice încălcare a regulilor este tratată rapid și sălbatic. Doctorul din tabără este îngrozit de ceea ce vede că se întâmplă și bea mult pentru a-și îndepărta oroarea.
În cele din urmă, deținuținutele s-au săturat și solicită ajutorul medicului pentru a încerca să scape.

(film psihotronic, exploatare sexuala, film z, scena de sex, perversiuni sexuale, viol, sex lesbian, victima violata indragostita de violator, sex oral)
Grindhouse film: filme care conțin în mod caracteristic cantități mari de sex, violență sau subiecte bizare. Unul dintre genurile prezentate au fost filmele „roughies” sau de exploatare, un amestec de sex, violență și sadism.
Film psihotronic: aceste filme pot fi identificate în mod obișnuit prin utilizarea elementelor de exploatare și interesul lor față de demonizatorii comuni inferiori ai umanității.

Femmine infernali (1980)