Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 1st, 2023

Film – Evadarea din Zahrain – Escape from Zahrain (1962) Yul Brynner

Evadarea din Zahrain

poster Escape from Zahrain (1962)Escape from Zahrain, aventură, film american, regia Ronald Neame.
In rolurile principale: Yul Brynner, Sal Mineo, Jack Warden.

Caseta film Escape from Zahrain (1962)
Titlul original: Escape from Zahrain
Regia: Ronald Neame
Scenariul: Robin Estridge
Distributia: Yul Brynner (Sharif), Sal Mineo (Ahmed), Jack Warden (Huston), Madlyn Rhue (Laila), Anthony Caruso (Tahar), Leonard Strong (Ambulance Driver), Jay Novello (Hassan)..
Durata: 93 minute
An: 1962
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Evadarea din Zahrain
Suntem undeva într-o țară din Orientul Mijlociu, într-o țară imaginară numită Zahrain, unde adepții fanatici ai liderului naționalist Sharif atacă o mașină a autorităților în care acesta este transportat de la o închisoare la alta, urmând să fie executat.
Împreună cu Sharif evadează și alți deținuți: este vorba despre Huston, un american care păgubise Zahrain Oil Company cu o sumă răsunătoare, Tahar, o brută sadică, și Hassan, un bărbat care își omorâse soția infidelă. Împreună cu studentul Ahmed, liderul asaltului asupra mașinii autorităților, aceștia capturează o ambulanță a rafinăriei cu care vor fugi prin deșert și vor încerca să treacă granița pentru a scăpa de soldații guvernului.

Escape from Zahrain (1962)