Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 17th, 2018

Film – Evadatul – Mud (2012) Matthew McConaughey, Tye Sheridan

Share This
Tags

Evadatul

poster Mud (2012)Mud, dramă, film american, regia Jeff Nichols.
În rolurile principale: Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Jacob Lofland.
“Mud” este porecla unui condamnat evadat din închisoare, care este hărţuit deopotrivă de poliţişti şi vânători de recompense şi care este ajutat de Ellis şi de Jacob, doi adolescenţi din Mississippi, care se transformă într-un fel de îngeri păzitori pentru puşcăriaşul ce nu doreşte decât să se reunească cu iubita lui Juniper. Mud a fost condamnat fiindcă a ucis un om în Texas.

Caseta film Mud
Titlul original: Mud
Titlul alternativ: Mud – Sur les rives du Mississippi / El niño y el fugitivo / Мад
Regia: Jeff Nichols
Scenariul: Jeff Nichols
Distributia: Matthew McConaughey (Mud), Reese Witherspoon (Juniper), Tye Sheridan (Ellis), Jacob Lofland (Neckbone), Sam Shepard (Tom Blankenship), Ray McKinnon (Senior), Sarah Paulson (Mary Lee), Michael Shannon (Galen), Joe Don Baker (King), Paul Sparks (Carver), Stuart Greer (Miller), Michael Abbott Jr. (James)
Durata: 130 minute
An: 2012
Gen: Drama

Filmul – Evadatul
Mud urmărește prietenia dintre un evadat și un băiat de 14 ani. Acesta din urmă îl ajută pe evadat să găsească adăpost pe o insulă din Mississippi, unde se va ascunde de poliție și de vânătorii de recompense, ajutându-l să se reîntâlnească și cu iubita lui, Juniper.

Evadatul – Mud (2012) subtitrat