Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 27th, 2019

Film – Expresul Silver Streak – Silver Streak (1976) Gene Wilder, Richard Pryor, Jill Clayburgh

poster Silver Streak (1976)Silver Streak, comedie thriller, film american, regia Arthur Hiller; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Gene Wilder, Richard Pryor, Jill Clayburgh.

Editorul George Caldwell profită de nunta surorii sale și cum are de gând să se plictisească, hotărește să facă pentru prima dată în viața sa o călătorie de doua zile și jumătate cu trenul “Expresul Argintiu”, între Los Angeles și Chicago. Compartimentul primit are un perete despărțitor, care-l face apartament dublu. Cele două camere sunt conectate printr-o ușă comună, iar în camera alăturată călătorește Hildegrad “Hilly” Burns, secretara profesorului Arthur Schreiner, care tocmai a terminat de scris o carte despre Rembrant.
După cina de la restaurant pe care au servit-o împreună, George și Hilly se retrag în compartimentul comun pentru o noapte de amor, însă George vede pe geam un om aruncat din tren ce părea împușcat în cap, dar crede că are halucinații din cauza șampaniei băute..

Caseta film Silver Streak
Titlul original: Silver Streak
Regia: Arthur Hiller
Scenariul: Colin Higgins
Distributia: Gene Wilder (George Caldwell), Jill Clayburgh (Hildegarde “Hilly” Burns), Richard Pryor (Grover T. Muldoon), Patrick McGoohan (Roger Devereau), Ned Beatty (Bob Sweet / FBI Agent Stevens), Clifton James (Sheriff Oliver Chauncey), Ray Walston (Edgar Whiney), Scatman Crothers (Porter Ralston), Len Birman (Chief Donaldson), Lucille Benson (Rita Babtree)..
Durata: 114 minute
An: 1976
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Romantic/Thriller

Filmul – Expresul Silver Streak
..Dimineața următoare, când vede pe coperta cărții poza celui aruncat din tren, se impacientează de-a binelea, fiind sigur că nu a avut vedenii. Vrând să facă o investigație pe cont propriu, este la rândul lui aruncat din tren de cei care cotrobăiau în compartimentul profesorului. Rămas în mijlocul pustietății, caută o modalitate de a ajunge înapoi în tren și de a o avertiza pe Hilly de cele întamplate, fără să bănuiască în ce se bagă.

Expresul Silver Streak – Silver Streak (1976) subtitrat

Server 1
Server 2