Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 5th, 2019

Film – Expresul zăpezii – Snowpiercer (2013) Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton

Expresul zăpezii

poster Snowpiercer (2013)Snowpiercer, SF acțiune, film Coreea de Sud, regia Bong Joon-ho.
În rolurile principale: Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton.
În viitorul apropiat, un experiment destinat să micșoreze efectele încălzirii globale aruncă Terra într-o nouă epocă de gheață și ucide aproape toate ființele vii. Singurii supraviețuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren gigantic pus în mișcare de un motor revoluționar. La bord este proclamat un strict sistem de clase sociale, cu elita spre capătul din față al trenului, iar cei săraci în capătul opus. În anul 2031, cei defavorizați se pregătesc de revoluție..

Caseta film Snowpiercer
Titlul original: Snowpiercer
Regia: Bong Joon-ho
Scenariul: Bong Joon-ho, Kelly Masterson
Distributia: Chris Evans (Curtis), Kang-ho Song (Namgoong Minsoo), Ed Harris (Wilford), John Hurt (Gilliam), Tilda Swinton (Mason), Jamie Bell (Edgar), Octavia Spencer (Tanya), Ewen Bremner (Andrew), Ko Asung (Yona), Alison Pill (Teacher), Luke Pasqualino (Grey)..
Durata: 126 minute
An: 2013
Gen: Actiune/Drama/SF

Filmul – Expresul zăpezii
..De-a lungul timpului apare un sistem de clase sociale în tren, elitele locuind în partea din față a trenului și săracii în partea din spate a acestuia. Sătui de condițiile precare de viață, călătorii din spate se revoltă, încercând să preia controlul motorului pe care elitele din față îl consideră sacru.

Expresul zăpezii – Snowpiercer (2013) subtitrat