Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 18th, 2020

Film – F de la Flint – In Like Flint (1967) James Coburn, Lee J. Cobb

poster In Like Flint (1967)In Like Flint, aventură comedie, film american, regia Gordon Douglas.
În rolurile principale: James Coburn, Lee J. Cobb, Jean Hale.
Flint este chemat de la pensie când fostul sau șef constată că i se pare să fi pierdut trei minute în timp ce juca golf cu președintele. Flint constata ca presedintele a fost inlocuit de un actor, iar un grup de femei s-au alaturat pentru a prelua lumea prin spalarea creierului subliminal in saloanele de infrumusetare pe care ele il detin..

Caseta film In Like Flint
Titlul original: In Like Flint
Titlul alternativ: F comme Flint / A noi piace Flint / Flint misión insólita / Двойник Флинта
Regia: Gordon Douglas
Scenariul: Hal Fimberg
Distributia: James Coburn (Derek Flint), Lee J. Cobb (Lloyd C. Cramden), James Sikking (Secret Service Man), Yvonne Craig (Natasha, the Ballerina), Anna Lee (Elisabeth), Richard Bull (Newscaster), Andrew Duggan (U.S. President Trent), Herb Edelman (Russian Premier), Rand Brooks (Missile Control Officer), John Daheim (Zowie Guard in Fabulous Face Gym), Robert ‘Buzz’ Henry (Austin), Jean Hale (Lisa), Hanna Landy (Helena)
Durata: 99 minute
An: 1967
Gen: Actiune/Aventura/Comedie/Romantic/SF

Filmul – F de la Flint / In felul lui Flint
..Astfel, o conspirație internațională feministă doresc sa schimbe patriarhia americană aflată la guvernare cu o matriarhie feministă.
Pentru a realiza acest lucru, stabilesc un plan prin care răpesc și înlocuiesc președintele S.U.A., discreditează șeful Z.O.W.I.E. agenție de informații și comandana o platformă spațială înarmată cu nuclee, toate direcționate de la Fabulous Face, o fermă de frumusețe pentru femei din Insulele Virgine. Circumstanțele îi obligă pe agentul secret, Derek Flint, să-l ajute pe fostul său șef și astfel să descopere conspirația.

F de la Flint – In Like Flint (1967) subtitrat