Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 27th, 2023

Film – Fă un pas greșit – Take One False Step (1949)

Fă un pas greșit

poster Take One False Step (1949)Take One False Step, crimă, film-noir, film american, regia Chester Erskine.
In rolurile principale: William Powell, Shelley Winters.

În timpul unei călătorii-conferință la L.A., un academician se întâlnește cu o fostă iubită și are probleme cu poliția când femeia dispare, presupus ucisă.

Caseta film Take One False Step (1949)
Titlul original: Take One False Step
Titlul alternativ: Passo falso / Un mal paso
Regia: Chester Erskine
Scenariul: Irwin Shaw, Chester Erskine, David Shaw
Distributia: William Powell (Professor Andrew Gentling), Shelley Winters (Catherine Sykes), Marsha Hunt (Martha Wier), Dorothy Hart (Helen Gentling), James Gleason (Captain Gledhill), Felix Bressart (Professor Morris Avrum), Art Baker (Dr. Henry Pritchard), Sheldon Leonard (Detective Pacciano), Howard Freeman (Dr. Markheim), Houseley Stevenson (Dr. Montgomery Thatcher), Paul Harvey (A.K. Arnspiger), Francis Pierlot (Prof. Herbert Watson), Jess Barker (Arnold Sykes), Mikel Conrad (Freddie Blair)
Durata: 94 minute
An: 1949
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Fa un pas gresit
Profesorul de facultate căsătorit, Andrew Gentling, acceptă fără tragere de inimă să bea un pahar cu Catherine Sykes, o iubită din timpul războiului. Are grijă să evite scandalul ca profesor fondator al unei noi universități.
Cu toate acestea, a doua zi, Catherine este dată dispărută și se teme că a fost ucisă după ce o eșarfă însângerată a fost găsită în casa ei jefuită. Prietena lui Catherine, Martha Wier, pe care Andrew o cunoștea anterior, îl informează că Catherine a fost implicată romantic cu Freddie Blair, un partener de crimă al soțului lui Catherine. Andrew încearcă să recupereze jurnalul lui Catherine care conține dovezi ale aventurii din dormitorul ei, dar el este atacat de un câine și suferă o tăietură adâncă la mână..

Take One False Step (1949)