Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 29th, 2018

Film – Fahrenheit 451 (2018) Michael B. Jordan, Michael Shannon

Fahrenheit 451

poster Fahrenheit 451 (2018)Fahrenheit 451, dramă, film american, regia Ramin Bahran.
În rolurile principale: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella.
Totul se întâmplă într-o Americă a viitorului, filmul urmărește un „pompier” a cărui meserie este să ardă cărțile care în societatea de atunci erau ilegale, însă el începe să își pună întrebări despre societatea în care trăiește după ce se întâlnește cu o femeie tânără.

Caseta film Fahrenheit 451
Titlul original: Fahrenheit 451
Regia: Ramin Bahran
Scenariul: Ramin Bahrani, Amir Naderi
Distributia: Michael B. Jordan (Guy Montag), Michael Shannon (Captain John Beatty), Sofia Boutella (Clarisse McClellan), Khandi Alexander (Toni Morrison), Lilly Singh (Raven), Martin Donovan (Commissioner Nyari), Andy McQueen (Gustavo), Dylan Taylor (Douglas), Grace Lynn Kung (Chairman Mao), Keir Dullea (Historian)
Durata: 101 minute
An: 2018
Gen: Drama/SF/Thriller

Filmul – Fahrenheit 451
Într-o cumplită lume lipsită de pasiuni și griji, Guy Montag, un tânăr a cărui slujbă ca fochist presupune arderea de cărți și alte materiale tipărite începe să se îndoiască de morala acțiunilor lui după ce cunoaște o frumoasă tânără. De aici până la intenția de a se ridica împotriva sistemului mai este doar un pas.

Fahrenheit 451 (2018) subtitrat