Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 28th, 2022

Film – Familia Barkley de pe Broadway – The Barkleys of Broadway (1949)

Familia Barkley de pe Broadway

poster The Barkleys of Broadway (1949)The Barkleys of Broadway, comedie muzicală, film american, regia Charles Walters.
In rolurile principale: Fred Astaire, Ginger Rogers, Oscar Levant.

Caseta film The Barkleys of Broadway (1949)
Titlul original: The Barkleys of Broadway
Regia: Charles Walters
Scenariul: Betty Comden, Adolph Green, Sidney Sheldon
Distributia: Fred Astaire (Josh Barkley), Ginger Rogers (Dinah Barkley), Oscar Levant (Ezra Millar), Billie Burke (Mrs Livingston Belney), Gale Robbins (Shirlene May), Jacques François (Jacques Pierre Barredout), Clinton Sundberg (Bert Felsher), Inez Cooper (Pamela Driscoll), George Zucco (The Judge), Hans Conried (Ladislaus Ladi)
Durata: 109 minute
An: 1949
Gen: Comedie/Muzical

Filmul – Familia Barkley de pe Broadway
Fred Astaire si Ginger Rogers se reintalnesc in “Familia Barkley de pe Broadway” pentru un ultim dans. Dupa ce s-au inscris in istoria cinematografiei drept unul dintre cuplurile de aur ale Hollywood-ului, avand la activ 10 filme interpretate impreuna, in care au reusit sa seduca iremediabil publicul prin farmecul si energia lor.
Primul film in care cei doi au interpretat impreuna a fost “The Gay Divorcee”, o pelicula care s-a bucurat de un enorm succes, reusind sa adune 3 nominalizari la Oscar, printe care si statueta pentru “Cea mai buna muzica”.
“Familia Barkley de pe Broadway” este ultimul film in care cei doi au jucat impreuna, un lung-metraj care reuseste sa ilustreze problemele cu care cuplul s-a confruntat in viata reala, toata tensiunea care si-a lasat amprenta asupra destinului lor.

The Barkleys of Broadway (1949)