Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 11th, 2019

Film – Familia Rileys – Welcome to the Rileys (2010) James Gandolfini, Kristen Stewart

Share This
Tags

poster Welcome to the Rileys (2010)Welcome to the Rileys, dramă, coproducție Marea Britanie / SUA, regia Jake Scott.
În rolurile principale: James Gandolfini, Kristen Stewart, Melissa Leo.
Povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) și a soției lui, Lois (Melissa Leo), care încă nu și-au revenit după moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani.
Doug a ajuns să aibă o relație extraconjugală cu o chelneriță, Vivian, iar Louis trăiește cu sentimentul unei puternice vinovății pentru pierderea fiicei, Emily. Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească..

Caseta film Welcome to the Rileys
Titlul original: Welcome to the Rileys
Regia: Jake Scott
Scenariul: Ken Hixon
Distributia: James Gandolfini (Doug Riley), Kristen Stewart (Allison / Mallory), Melissa Leo (Lois Riley, Doug’s wife), Eisa Davis (Vivian), David Jensen (Ed), Kathy Lamkin (Charlene), Joe Chrest (Jerry), Ally Sheedy (Harriet, Lois’ sister)
Durata: 110 minute
An: 2010
Gen: Drama

Filmul – Familia Rileys
..Atunci când și Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuiește un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani îi face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă și îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-și limpezească gândurile. Fără sex.
Chiar dacă Mallory nu este obișnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb, acceptă propunerea, iar Doug își sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să-i schimbe viața lui Mallory, care este – în fond – o minoră care practică prostituția.

Familia Rileys – Welcome to the Rileys (2010) subtitrat

Server 1
Server 2