Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 10th, 2019

Film – Fanaticii fotbalului – The Football Factory (2004) Danny Dyer, Frank Harper

poster The Football Factory (2004)The Football Factory, dramă sport, film Marea Britanie, regia Nick Love.
În rolurile principale: Danny Dyer, Frank Harper, Tamer Hassan.
Fanaticii totbalului este un film despre fotbal, despre suporteri, despre cum au ajuns britanicii sa ridice la apogeu cultul unui sport, despre cum sportul acesta le schimba vietile.
Despre fotbal ca scop in viata in lipsa altui scop, despre fotbal ca refugiu intr-o tara care de secole a cultivat mandria oamenilor de a fi cetatenii unui imperiu, si care acum, a ajuns sa-si dezamageasca propriul popor..

Caseta film The Football Factory
Titlul original: The Football Factory
Regia: Nick Love
Scenariul: Nick Love, John King
Distributia: Danny Dyer (Tommy Johnson), Frank Harper (Billy Bright), Neil Maskell (Rod), Roland Manookian (Zeberdee), Calum McNab (Raff, Zeberdee’s best friend), Tamer Hassan (Millwall Fred), Dudley Sutton (Bill Farrell), John Junkin (Albert Moss)..
Durata: 91 minute
An: 2004
Gen: Crima/Drama/Sport

Filmul – Fanaticii fotbalului
..FANATICII FOTBALULUI (FOOTBALL FACTORY) e un studiu adevarat, despre loialitate, despre violenta fotbalului si cultura masculina. Povestea se deruleaza in jurul lui Tommy Johnson, un tip de vreo douazeci si ceva de ani, plictisit, care traieste pentru weekend, sex de ocazie, bere la gheata si droguri trasnitoare. Viata lui Tommy merge domol pe fagasul descris, pana are parte de o intalnire violenta cu o firma rivala cu care incepe un razboi, iar o serie de cosmaruri grele il determina sa-si puna intrebarea existentiala: merita o viata ca asta?

Fanaticii fotbalului – The Football Factory (2004)
subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3