Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 9th, 2018

Film – Fără apărare – The Juror (1996) Demi Moore, Alec Baldwin

Fără apărare

poster The Juror (1996)The Juror, thriller, film american, regia Brian Gibson.
În rolurile principale: Demi Moore, Alec Baldwin, Joseph Gordon-Levitt.
Annie Laird (Demi Moore) este o sculptoriță care își crește singură fiul și care hotărăște să fie jurat într-un proces contra unor mafioți. Destul de repede, Annie ajunge să regrete decizia pe care a luat-o, când în viată ei apare un personaj misterios și excentric numit Profesorul (Alec Baldwin)..

Caseta film The Juror
Titlul original: The Juror
Regia: Brian Gibson
Scenariul: Ted Tally
Distributia: Demi Moore (Annie Laird), Alec Baldwin (Mark Cordell / The Teacher), James Gandolfini (Eddie), Joseph Gordon-Levitt (Oliver Laird), Lindsay Crouse (Tallow), Anne Heche (Juliet), Tony Lo Bianco (Louie Boffano), Michael Rispoli (Joseph Boffano), Matthew Cowles (Rodney), Matt Craven (Boone), Frank Adonis (DeCicco), Michael Constantine (Judge Weitzel)
Durata: 118 minute
An: 1996
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Fără apărare
..La început, acesta se arată foarte atent cu Annie, pregătind-o pentru rolul de jurat. Sedusă de șarmul Profesorului, Annie este foarte dezamăgită să afle că el este de fapt mafiot și că învățăturile lui aveau ca scop să facă din ea o persoană maleabilă pentru el, dar destul de puternică pentru a influență părerea celorlalți jurați.
Mafiotul îi lasă de înțeles că îi va răpi copilul și îi va face să sufere pe toți apropiații ei dacă ea va vota în defavoarea acuzatului. Înspăimântată, Annie îi face jocul, cu toate acestea, Profesorul nu pare să renunțe la planurile lui, pentru că a devenit obsedat de Annie. Sceptică față de orice ajutor din partea autorităților, Annie decide să lupte singură împotriva lui și a mafiei pentru a-și salva copilul.

Fără apărare – The Juror (1996) subtitrat