Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Nov 21st, 2017

Film – Fără răutate – Absence of Malice (1981)

Fără răutate

poster Absence of Malice (1981)Absence of Malice, dramă, film american apărut în anul 1981, regia Sydney Pollack; 3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: Paul Newman, Sally Field.

Caseta film Absence of Malice
Titlul original: Absence of Malice
Titlul alternativ: Ausencia de malicia, Absence de malice, Diritto di cronaca, Без злого умысла
Regia: Sydney Pollack
Scennariul: Kurt Luedtke, David Rayfiel
Distributia: Paul Newman (Michael Gallagher), Sally Field (Megan Carter), Bob Balaban (Elliott Rosen), Melinda Dillon (Teresa Perrone), Luther Adler (Malderone), Barry Primus (Waddell), Josef Sommer (McAdam), Don Hood (James K. Quinn), Wilford Brimley (Assistant U.S. Attorney General James A. Wells)
Durata: 116 minute
An: 1981
Gen: Drama/Romantic/Thriller

Filmul – Fără răutate
Povestea lui Michael Colin Gallagher, fiul unui fost mare mafiot care acum a devenit proprietar de magazin de bauturi. El este frustrat ca nu poate rezolva un caz de crima a unui conducator de sindicat. In incercarea de a castiga un caz dificil, un procuror arunca o informatie falsa legata de Gallagher, care devine acum o tinta pentru investigatia acestei crime. Procurorul a crezut ca il va speria si va spune ceva legat de crima. Dar Megan Carter este o reporterita care il va ajuta pe Gallagher sa isi dovedeasca nevinovatia si sa isi recapete controlul asupra vietii sale prin orice mijloace necesare.

Fără răutate – Absence of Malice (1981) subtitrat