Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 13th, 2018

Film – Fără rețineri – No Reservations (2007) Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart

Fără rețineri

poster No Reservations (2007)No Reservations, comedie romantică, film american, regia Scott Hicks.
În rolurile principale: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson.
Un maestru bucatar, Kate (Catherine Zeta Jones), isi duce viata tot asa cum isi conduce si bucataria din restaurantul de lux 22 Bleecker din Manhattan, cu o intensitate care n-are timp pentru fleacuri, ceea ce ii captiveaza si intimideaza totodata pe cei din jurul ei. Cu o precizie uluitoare, ea conduce fiecare tura haotica de personal, coordonand sute de mese, preparand sosuri delicate, asezonand si preparand fiecare fel de mancare pana aproape de perfectiune..

Caseta film No Reservations
Titlul original: No Reservations
Regia: Scott Hicks
Scenariul: Carol Fuchs, Sandra Nettelbeck
Distributia: Catherine Zeta-Jones (Kate Armstrong), Aaron Eckhart (Nicholas “Nick” Palmer), Abigail Breslin (Zoe), Patricia Clarkson (Paula), Jenny Wade (Leah Scott), Bob Balaban (Therapist), Brían F. O’Byrne (Sean Paul), Lily Rabe (Bernadette Ezkeniazki), Arija Bareikis (Kate’s sister – Christine), John McMartin (Mr. Peterson), Celia Weston (Mrs. Peterson), Zoë Kravitz (Charlotte do Buchanan Straniazki), Dearbhla Molloy (Anna Petersova Rasha), Matt Servitto (Doctor Foop), Fulvio Cecere (Bob Dylan)
Durata: 104 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Fără rețineri
.. Simtindu-se mai in largul ei in spatele scenei, ea paraseste rareori sanctuarul din bucatarie doar pentru a accepta cateodata complimente pentru un fel de mancare care ii poarta semnatura, sau, si mai rar, pentru a se intretine cu cate un client care indrazneste sa se intereseze in legatura cu experienta sa profesionala.

Fără rețineri – No Reservations (2007) subtitrat