Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 2nd, 2020

Film – Fără urmă – Cleaner (2007) Samuel L. Jackson, Ed Harris

poster Cleaner (2007)Cleaner, thriller polițist, film american, regia Renny Harlin.
În rolurile principale: Samuel L. Jackson, Ed Harris, Eva Mendes.

Tom Cutler este un fost politist cu o slujba neobisnuita: se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime sadice si isi face treaba meticulos, ca intodeauna. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele unei crime de care nici politia, nici sotia victimei nu aflasera..

Caseta film Cleaner
Titlul original: Cleaner
Regia: Renny Harlin
Scenariul: Matthew Aldrich
Distributia: Samuel L. Jackson (Tom Cutler), Ed Harris (Eddie Lorenzo), Keke Palmer (Rose Cutler), Eva Mendes (Ann Norcut), Luis Guzmán (Det. Jim Vargas), Maggie Lawson (Cherie), Jose Pablo Cantillo (Miguel), Robert Forster (Arlo Grange), Edrick Browne (Det. Darrin Harris), Marc Macaulay (Vic), Peter Franzén (Bronson), Rosalind Rubin (Crying Woman), Mike Guy (Priest #1), Richard Folmer (Priest #2), James Barnes (Lawyer)..
Durata: 88 minute
An: 2007
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Fara urma
.. In aceasta situatie, el se trezeste ca e singurul martor al acelei scene oribile si ii cere ajutorul celui mai bun prieten al lui, fost coleg de serviciu, Eddie Lorenzo. Situatia se complica atunci cand Tom afla ca victima era un martor esential, care urma sa depuna curand marturie in legatura cu coruptia din politie. Ziua urmatoare politia incepe sa verifice firma sa de curatenie, iar Tom se afla in postura de a nu mai sti in cine sa aiba incredere, in timp ce adevarul iese la iveala.

Fără urmă – Cleaner (2007)