Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Farsă sinistră – Crackers (1984) Donald Sutherland, Jack Warden, Sean Penn

poster Crackers (1984)Crackers, comedie crimă, film american, regia Louis Malle.
În rolurile principale: Donald Sutherland, Jack Warden, Sean Penn.
Un grup de prieteni someri fac echipa cu un proxenet pentru a jefui un magazin de amanet cand proprietarul e plecat din oras, dar apar probleme.

Caseta film Crackers
Titlul original: Crackers
Regia: Louis Malle
Scenariul: Jeffrey Fiskin
Distributia: Donald Sutherland (Weslake), Jack Warden (Garvey), Sean Penn (Dillard), Wallace Shawn (Turtle), Larry Riley (Boardwalk), Trinidad Silva (Ramon), Christine Baranski (Maxine), Tasia Valenza (Maria), Edouard DeSoto (Fernando)..
Durata: 91 minute
An: 1984
Gen: Aventura/Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Farsa sinistra
San Francisco în anii 1980.
Weslake, care a fost concediat de la slujba sa, lucrează ca angajat la magazinul de amanet al lui Garvey.
Weslake are un prieten numit “Turtle” care este fără adăpost și tot timpul este in căutare de mâncare.
Într-o zi, Dillard, un muzician amator, și Ramon, un imigrant ilegal din Mexic, care locuiește împreună cu sora lui Maria, vin la magazinul lui Garvey.
Scopul vizitei lor este să cumpere o chitară amanetată mai devreme de Dillard. Pentru ca nu-i ajung bani, ii oferă proprietarului magazinului de amanet un radio de mașină furat, dar nu este suficient pentru Garvey.
În schimb, el ii propune lui Dillard o afacere: dorește ca Dillard să-i instaleze un sistem de alarmă în magazinul său, Dillard fiind electrician.
Dillard nu este încântat de afacere, dar Ramon îl convinge, argumentând că, atunci când sistemul de alarmă este instalat, Garvey poate avea suficientă încredere să părăsească magazinul și atunci poate avea ocazia să-si ia chitara înapoi.

Farsă sinistră – Crackers (1984) subtitrat

Server 1
Server 2