Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 10th, 2023

Film – Fata bună – The Good Girl (2002) Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal

Fata bună

poster The Good Girl (2002)The Good Girl, comedie neagră, dramă, film american, regia Miguel Arteta.
În rolurile principale: Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Deborah Rush.
Justine, o tânară care duce o existență anostă într-un orașel uitat de lume, se revoltă într-o zi și începe să trăiască pasional și periculos. Pasiunea, aventura și o spirală a minciunilor și trădărilor vor scăpa de sub control și vor schimba destinul întregii comunități, într-un mod neașteptat..

Caseta film The Good Girl
Titlul original: The Good Girl
Titlul alternativ: Una buena chica / Une bonne fille / Хорошая девочка
Regia: Miguel Arteta
Scenariul: Mike White
Distributia: Jennifer Aniston (Justine Last), Jake Gyllenhaal (Thomas “Holden” Worther), John C. Reilly (Phil Last), John Carroll Lynch (Jack Field), Tim Blake Nelson (Bubba), Zooey Deschanel (Cheryl), Mike White (Corny), Deborah Rush (Gwen Jackson), Aimee Garcia (Nurse)
Durata: 93 minute
An: 2002
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Fata buna
..Justine (Jennifer Aniston), are 30 de ani, lucrează de multă vreme într-un supermarket alături de colegi apatici, ciudați sau excesiv de plini de energie și încearcă să facă un copil pentru a da un nou ritm unei vieți plictisite alături de soțul ei, Phil (John C. Reilly), un zugrav care își pierde tot timpul liber pe canapeaua familiei, fumând marijuana cu amicul lui Bubba (Tim Blake Nelson). Probabil aceasta din urmă fiind și cauza din care cei doi nu pot avea copii. Evident, ceva trebuie neapărat să se schimbe în rutina zilnică a eroinei noastre. Acest “ceva” este noul ei coleg de muncă, Holden (Jake Gyllenhaal), care se crede erou de roman și are câteva probleme serioase legate de relaționarea cu ceilalți.

Fata bună – The Good Girl (2002) subtitrat