Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 22nd, 2018

Film – Fata lui Bube – La ragazza di Bube (1963) Claudia Cardinale

Share This

Fata lui Bube

poster La ragazza di Bube (1963)La ragazza di Bube, crimă dramă, film italian, regia Luigi Comencini.
În rolurile principale: Claudia Cardinale, George Chakiris, Marc Michel.
Filmul La ragazza di Bube (1963) este ecranizarea romanului La ragazza di Bube, al scriitorului italian Carlo Cassola, scris între 1958-1959.

Caseta film La ragazza di Bube
Titlul original: La ragazza di Bube
Titlul alternativ: Bebo’s Girl / La chica de Bube / La muchacha de Bube / La ragazza / Невеста Бубе
Regia: Luigi Comencini
Scenariul: Carlo Cassola, Luigi Comencini
Distributia: Claudia Cardinale (Mara), George Chakiris (Bube), Marc Michel (Stefano), Dany París (Liliana), Monique Vita (Ines), Carla Calò (Mara’s Mother), Emilio Esposito (Mara’s Father)..
Durata: 106 minute
An: 1963
Gen: Crima/Drama

Filmul – Fata lui Bube
Acțiunea se petrece în Italia în 1944, la sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, când partizanii se întorc acasă. Un tânăr partizan, Arturo Cappellini, poreclit Bube, se duce într-un sat din Toscana să viziteze familia celui mai bun prieten al său care fusese ucis de nemți. Pe perioada cât a stat în sat a cunoscut-o pe tânăra Mara Castellucci, sora vitregă a prietenului său. Cei doi au început să petreacă timp împreună. Mara era plictisită de viața de la țară și îl consideră interesant pe tânărul Bube. Ulterior Bube este implicat într-o altercație între partizani și fasciști și îl ucide de fiul șefului poliției locale. Bube îi cere tatălui Marei permisiunea de a se căsători cu aceasta, însă mai târziu tânărul este avertizat că trebuie să se ascundă și Mara este de acord să meargă cu el, după ce acesta îi va cumpăra o pereche de pantofi cu toc înalt și o va duce la un restaurant.

Fata lui Bube – La ragazza di Bube (1963) subtitrat