Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 5th, 2022

Film – Febra liniei albe – White Line Fever (1975)

Febra liniei albe

poster White Line Fever (1975)White Line Fever, actiune, crimă, neo noir, film Canada / SUA, regia Jonathan Kaplan.
In rolurile principale: Jan-Michael Vincent, Kay Lenz, Sam Laws, Slim Pickens.

Caseta film White Line Fever (1975)
Titlul original: White Line Fever
Regia: Jonathan Kaplan
Scenariul: Jonathan Kaplan, Ken Friedman
Distributia: Jan-Michael Vincent (Carrol Jo), Kay Lenz (Jerri), Slim Pickens (Duane), Sam Laws (Pops), L.Q. Jones (Buck), Don Porter (Cutler), R.G. Armstrong (Prosecutor), Leigh French (Lucy), Martin Kove (Clem)
Durata: 90 minute
An: 1975
Gen: Actiune/Crima/Drama/Romantic

Filmul – Febra liniei albe
Jan-Michael Vincent joaca rolul unui veteran intors din Vietnam si care preia afacerea de transport a tatalui sau din Tucson, Arizona. Acesta se lanseaza in afacere in special ca sofer independent conducand camionul sau un Ford poreclit ”The Blue Mule”, acest nume fiind scris si pe camion. Curand acesta descopera ca angajatorii sunt corupti si el este fortat sa duca incarcaturi interzise de tigari si jocuri mecanice. Cand acesta refuza ii este incarcata remorca camionului cu balega, iar acesta va incerca sa se razbune. Filmul surpinde lupta pentru supravietuire a unui sofer american impotriva autoritatilor corupte si viata grea lipsita de odihna pe care acestia o duc. Acesta trebuie sa duca incarcaturi ilegale sau s-ar putea sa nu aiba ce sa munceasca si sa moara de foame. Apogeul filmului este atins in momentul in care eroul filmului isi distruge camionul daramand semnul corporatiei care i-a cauzat atatea suferinte cat timp acesta a fost un sofer independent.

Click aici pentru toate filmele de Actiune

White Line Fever (1975)