Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 3rd, 2018

Film – Febra stadioanelor – Fever Pitch (1997) Colin Firth, Ruth Gemmell

Febra stadioanelor

poster Fever Pitch (1997)Fever Pitch, comedie romantică, film britanic, regia David Evans.
În rolurile principale: Colin Firth, Ruth Gemmell, Luke Aikman.
Fotbalul e ca un drog. O dată ce te-a prins, nu mai ai scăpare. Asta nu înțeleg femeile în general și asta nu înțelege Sarah când Paul al ei se rupe de tot de realitate la vizionarea unui meci de fotbal.

Caseta film Fever Pitch
Titlul original: Fever Pitch
Regia: David Evans
Scenariul: Nick Hornby
Distributia: Colin Firth (Paul Ashworth), Ruth Gemmell (Sarah Hughes), Mark Strong (Steve), Neil Pearson (Mr. Ashworth), Lorraine Ashbourne (Mrs. Ashworth), Holly Aird (Jo), Stephen Rea (Ray), Emily Conway (Sasha), Richard Claxton (Robert Parker), Andy Raines (Football Referee), Mike Ingham (Radio Announcer)
Durata: 102 minute
An: 1997
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Febra stadioanelor
Paul nu pare să aibă altă pasiune în viață în afară de fotbal. Echipa preferată a lui Paul (Firth) este Arsenal Londra, echipă al cărui fan înrăit este din vremea copilăriei. Iar obsesia lui este ca Arsenal să câștige campionatul englez de fotbal. În puținul timp rămas pentru a trăi o viață normală, Paul este profesor de engleză, adorat de elevi pentru metaforele sale sportive. Și, tot în acest puțin timp, se îndrăgostește de colega lui, Sarah, pe care, din păcate, fotbalul o plictisește teribil.

Febra stadioanelor – Fever Pitch (1997) subtitrat