Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 1st, 2019

Film – Fecioara și moartea – Death and the Maiden (1994) Sigourney Weaver, Ben Kingsley / Roman Polanski

poster Death and the Maiden (1994)Death and the Maiden, dramă mister, film SUA / MAREA BRITANIE / FRANȚA, regia Roman Polanski.
În rolurile principale: Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Stuart Wilson.
Paulina este sotia lui Gerardo Escobar, un avocat promitator, care locuiesc intr-o tara fara nume din Lumea a treia, in care de curand a fost schimbat un regim totalitar.
Intr-o seara, o furtuna il forteaza pe sotul acesteia sa mearga spre casa cu un vecin.
Aceasta sansa va aduce la viata demoni din trecutul acesteia, pentru ca aceasta este convinsa ca vecinul lor, doctorul Miranda, a facut parte in trecut din fostul regim, care a torturat-o si violat-o pe aceasta, in timp ce era legata la ochi. Astfel, Paulina il ia pe acesta ostatic, pentru a-l determina sa spuna adevarul despre faptele sale.
Paulina este prinsa acum intre represiunile sale psihologice si memorile sumbre.

Caseta film Death and the Maiden
Titlul original: Death and the Maiden
Regia: Roman Polanski
Scenariul: Ariel Dorfman, Rafael Yglesias
Distributia: Sigourney Weaver (Paulina Escobar), Ben Kingsley (Dr. Roberto Miranda), Stuart Wilson (Gerardo Escobar), Krystia Mova (Dr. Miranda’s Wife), Jonathan Vega (Dr. Miranda’s Son), Rodolphe Vega (Dr. Miranda’s Son), Gilberto Cortés (String Quartet Player)..
Durata: 103 minute
An: 1994
Gen: Drama/Mister/Thriller

Filmul – Fecioara si moartea
Paulina Escobar si sotul ei, un avocat de vaza, traiesc intr-o tara in care de curand a fost schimbat un regim totalitar. In drum spre casa, intr-o seara ploioasa, sotul Paulinei soseste insotit de un vecin. Ea identifica in noul venit pe doctorul Miranda, reprezentant de vaza al fostului regim, care, cu ani in urma, a violat-o. Paulina il ia prizonier, hotarata sa-l faca sa recunoasca adevarul despre faptele sale.

Fecioara și moartea – Death and the Maiden (1994) subtitrat

Server 1
Server 2