Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 11th, 2017

Film – Femei în pragul unei crize de nervi – Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

Share This
Tags

Femei în pragul unei crize de nervi

poster Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)Mujeres al borde de un ataque de nervios, comedie neagră, film spaniol apărut în anul 1988, regia Pedro Almodóvar; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu Venetia, 2 premii şi o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Carmen Maura, Antonio Banderas, Julieta Serrano, Rossy de Palma, María Barranco.

Caseta film Mujeres al borde de un ataque de nervios
Titlul original: Mujeres al borde de un ataque de nervios
Titlul alternativ: Women on the Verge of a Nervous Breakdown, Femmes au bord de la crise de nerfs, Donne sull’orlo di una crisi di nervi, Женщины на грани нервного срыва
Regia: Pedro Almodóvar
Scenariul: Pedro Almodóvar
Distributia: Carmen Maura (Pepa Marcos), Antonio Banderas (Carlos), Julieta Serrano (Lucía), Rossy de Palma (Marisa), María Barranco (Candela), Fernando Guillén (Iván), Kiti Manver (Paulina Morales), Ana Leza (Ana), Chus Lampreave (Portera Testiga de Jehová), Loles León (Secretaria)
Durata: 89 minute
An: 1988
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Femei în pragul unei crize de nervi
Pepa este o femeie care traversează o perioadă delicată. Ea este actriță, iar jobul său înseamnă în mare parte apariții în reclame TV și dublarea filmelor străine.
După ce Ivan, iubitul ei, o sună pentru a pune capăt la telefon relației lor, femeia suferă cumplit. Treptat, ea realizează că viața ei trebuie să meargă mai departe, dar încearcă să afle care a fost motivul real pentru care au ajuns să se despartă

Femei în pragul unei crize de nervi – Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)
subtitrat