Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 14th, 2017

Film – Femeia Apașă – Una donna chiamata Apache (1976)

Femeia Apașă

poster Una donna chiamata Apache (1976)Una donna chiamata Apache, western, film italian, apărut în anul 1976, regia Giorgio Mariuzzo.
În rolurile principale: Al Cliver, Clara Hopf, Federico Boido.

Caseta film Una donna chiamata Apache
Titlul original: Una donna chiamata Apache
Titlul alternativ: Apache Woman, Una mujer llamada Apache, Une fille nommée Apache
Regia: Giorgio Mariuzzo
Scenariul: Giorgio Mariuzzo, Antonio Racioppi
Distributia: Al Cliver (Tommy), Clara Hopf (Sunsirahè), Corrado Olmi (Honest Jeremy), Federico Boido (Keith), Stefano Oppedisano (Frankie), Mario Maranzana (Snake), Peter MacSing (The Preacher Masters), Ely Galleani (The Preacher’s Daughter)
Durata: 90 minute
An: 1976
Gen: Actiune/Drama/Romantic/Western

Filmul – Femeia Apașă
Un grup de soldaţi este trimis să-i captureze pe indienii fugiţi din rezervaţie şi să-i aducă înapoi. În loc să facă asta ei năvălesc în sat şi încep să-i împuşte pe cei din sat (femei, bătrâni şi copii). Tommy, unul dintre soldaţi, nu va mai apucă să ia parte la măcel, căzând de pe cal şi-şi va reveni abia ce colegii săi se vor retrage, după omorârea sergentului.
Singura supravieţuitoare, în afară de războinicii care porniseră în urmărirea soldaţilor, este Sunsirahe. Honest Jeremy, un traficant de arme, o va răpi pe Sunsirahe cu intenţia de a o vinde la un bordel pentru 30 de dolari de argint, dar planurile-i vor fi stricate de doi dintre partenerii săi de afaceri.

Femeia Apașă – Una donna chiamata Apache (1976) subtitrat