Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 19th, 2022

Film – Femeia fatală – Femme Fatale (2002) Antonio Banderas, Rebecca Romijn-Stamos

Femeia fatală

poster Femme Fatale (2002)Femme Fatale, thriller erotic, film Franța / Germania / SUA, regia Brian De Palma.
In rolurile principale: Antonio Banderas, Rebecca Romijn-Stamos, Peter Coyote.

Caseta film Femme Fatale (2002)
Titlul original: Femme Fatale
Regia: Brian De Palma
Scenariul: Brian De Palma
Distributia: Rebecca Romijn (Laure Ash / Lily Watts), Antonio Bander((Nicolas Bardo), Peter Coyote (Ambassador Bruce Hewitt Watts), Eriq Ebouaney (Black Tie), Édouard Montoute (Racine), Rie Rasmussen (Veronica), Thierry Frémont (Inspector Serra), Gregg Henry (Shiff), Éva Darlan (Irma), Fiona Curzon (Stanfield Phillips)..
Durata: 110 minute
An: 2002
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Femeia fatala
Hoața mercenară Laure Ash face parte dintr-o echipă care execută un furt de diamante la Festivalul de Film de la Cannes. Diamantele sunt amplasate pe un ansamblu de aur purtat de modelul Veronica, care îl însoțește pe regizorul real Régis Wargnier la premiera filmului său Est/Vest. Laure o seduce pe Veronica pentru a obține diamantele, timp în care complicii ei „Black Tie” și Racine oferă sprijin. Cu toate acestea, furtul este greșit și Laure ajunge să-și încrucișeze complicii și să evadeze la Paris cu diamantele. La Paris, o serie de evenimente o fac pe Laure să fie confundată cu o pariziancă dispărută pe nume Lily.
În timp ce Laure se bucură de lux într-o cadă din casa lui Lily, adevărata Lily se întoarce și se sinucide în timp ce Laure se uită în secret, oferindu-i lui Laure ocazia de a-și lua identitatea definitiv, iar ea părăsește țara pentru Statele Unite.

Click aici pentru toate filmele Thriller

Femme Fatale (2002)