Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 29th, 2023

Film – Femeia vieții mele – La femme de ma vie (1986)

Femeia vieții mele

poster La femme de ma vie (1986)La femme de ma vie aka The Woman of My Life, dramă, film francez, regia Régis Wargnier.
In rolurile principale: Christophe Malavoy, Jane Birkin, Jean-Louis Trintignant.

Caseta film La femme de ma vie (1986)
Titlul original: La femme de ma vie
Regia: Régis Wargnier
Scenariul: Catherine Cohen, Alain Le Henry
Distributia: Christophe Malavoy (Simon), Jane Birkin (Laura), Jean-Louis Trintignant (Pierre), Béatrice Agenin (Marion), Andrzej Seweryn (Bernard), Didier Sandre (Xavier), Dominique Blanc (Sylvia), Jacques Mercier (Jacques, chef d’orchestre de l’Orchestre national d’Île de France), Elsa Lunghini (Eloïse), Florent Pagny (Serge), Nada Strancar (Nathalie), Jeremy Paris (Étienne), Grégory Bismuth (Benoit)
Durata: 102 minute
An: 1986
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Femeia vietii mele
Simon este un violonist celebru devenit complet alcoolic.
Prietena sa, Laura, crease cu șapte ani mai devreme o orchestră de muzică clasică din care era unul dintre cei trei piloni. După o criză de delirium tremens, îl întâlnește pe Pierre, un fost alcoolic, care reușește să-l detoxifieze. Dar relația lui cu Laura se va schimba profund.
Într-adevăr, Laura, care a încercat întotdeauna în zadar să-l salveze pe Simon de dependența lui, nu acceptă că este un străin cel care reușește. Ea devine profund geloasă pe el și, inconștient, face totul pentru a-l face să cadă din nou în alcoolism.

La femme de ma vie (1986)