Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 8th, 2018

Film – Fenomenul – Phenomenon (1996) John Travolta, Kyra Sedgwick, Robert Duvall

Fenomenul

poster Phenomenon (1996)Phenomenon, dramă romantică, film american, regia Jon Turteltaub.
În rolurile principale: John Travolta, Kyra Sedgwick, Forest Whitaker, Robert Duvall.

Toata lumea din micutul orasel Harmon il cunoaste pe George Malley (John Travolta), un individ simpatic, un bun mecanic auto si un prieten devotat. Dar, din momentul celei de-a 37 aniversari, George incepe sa se schimbe. In urma unei intamplari extraordinare, viata aparent banala a lui George ia o turnura transcedentala si miraculoasa..

Caseta film Phenomenon
Titlul original: Phenomenon
Regia: Jon Turteltaub
Scenariul: Gerald Di Pego
Distributia: John Travolta (George Malley), Kyra Sedgwick (Lace Pennamin), Forest Whitaker (Nate Pope), Robert Duvall (Doc Brunder), Jeffrey DeMunn (Prof. John Ringold), Richard Kiley (Dr. Wellin), David Gallagher (Al Pennamin), Ashley Buccille (Glory Pennamin), Brent Spiner (Dr. Bob Nierdof), Elisabeth Nunziato (Ella)
Durata: 123 minute
An: 1996
Gen: Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Fenomenul
..George dezvolta brusc un insatiabil apetit pentru invatat si incepe sa inteleaga frumusetea si inteligenta universului. Suspiciosi in legatura cu noile puteri ale mintii lui George, prietenii de o viata incep sa se indeparteze de acesta. Dar cu ajutorul dragostei si suportului grijuliei si tandrei Lace (Kyra Sedgwick), George are o mai larga panorama a universului si nu se mai teme sa se increada in remarcabilul drum pe care a luat-o viata sa.

Fenomenul – Phenomenon (1996) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.