Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 30th, 2015

Film – Ferma dragostei – Love Ranch (2010)

Ferma dragostei

poster Love Ranch (2010) Love Ranch, drama, film american aparut in 2010, regia Taylor Hackford.
In rolurile principale: Helen Mirren, Joe Pesci, Sergio Peris-Mencheta.
Filmul se bazează pe viața lui Joe și Sally Conforte, un cuplu căsătorit, care a deschis un bordel legal în SUA, numit Mustang Ranch, în localitatea Storey County, Statul Nevada.

Caseta film Love Ranch
Titlul original: Love Ranch
Regia: Taylor Hackford
Scenariul: Mark Jacobson
Distributia: Helen Mirren (Grace Bontempo), Joe Pesci (Charlie Bontempo), Sergio Peris-Mencheta (Armando Bruza), Bryan Cranston (James Pettis), Gina Gershon (Irene), Scout Taylor-Compton (Christina), Taryn Manning (Mallory), Gil Birmingham (Sheriff Cortez), Leslie Jordan (Domnul Hainsworth), M.C. Gainey (Warren Stamp), Elise Neal (Alana), Harve Presnell (doctorul Smathers), Wendell Pierce (Naasih Mohammed)
Durata: 117 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Drama/Romantic

FilmulFerma dragostei
Charlie Botempo este un gangster violent, care incearca in permanenta sa dea lovitura din punct de vedere financiar, implicandu-se in tot soiul de afaceri ilegale sau imorale in orasul Reno din statul nord-american Nevada. In vreme ce barbatul are avantajul fortei fizice, sotia lui Sally a fost intotdeauna eminenta cenusie din spatele actiunilor lui, motiv pentru care impreuna reprezinta o putere demna de luat in considerare. Dar atunci cand cei doi soti decid sa puna bazele primului bordel legal din Nevada si il amesteca in acest proiect pe boxerul Armando Bruza, loialitatea unuia fata de celalalt este pusa la incercare, iar infidelitatea are consecinte tragice pentru toata lumea.

Filmul Ferma dragostei – Love Ranch (2010) subtitrat