Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 5th, 2019

Film – Ferma trăsniților – Cold Comfort Farm (1995) Eileen Atkins, Kate Beckinsale, Sheila Burrell

poster Cold Comfort Farm (1995)Cold Comfort Farm, comedie, film britanic, regia John Schlesinger.
În rolurile principale: Eileen Atkins, Kate Beckinsale, Sheila Burrell.

Flora Poste (Kate Beckinsale) este scriitoare in devenire. Ramasa orfana, nu isi doreste decat doua lucruri: sa acumuleze experienta de viata pentru primul ei roman si sa traiasca cat mai ieftin cu putinta. O prietena bogata o incurajeaza sa profite de verii ei de la tara si sa se invite in casa acestora..

Caseta film Cold Comfort Farm
Titlul original: Cold Comfort Farm
Regia: John Schlesinger
Scenariul: Malcolm Bradbury
Distributia: Kate Beckinsale (Flora Poste), Joanna Lumley (Mrs. Mary Smiling), Ian McKellen (Amos Starkadder), Rufus Sewell (Seth Starkadder), Eileen Atkins (Judith Starkadder), Sheila Burrell (Ada Doom), Stephen Fry (Mybug), Freddie Jones (Adam Lambsbreath), Miriam Margolyes (Mrs. Beetle), Ivan Kaye (Reuben Starkadder), Jeremy Peters (Urk), Maria Miles (Elfine Starkadder)..
Durata: 95 minute
An: 1995
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Ferma trasnitilor
..Odata ajunsa la ferma, Flora se descopera inconjurata de o paragina totala si de o sleahta de excentrici, care o includ pe tiranica Ada Doom, pe fiica ei Judith, pe fiul acesteia, chipes dar din topor si pe Amos, un preot amator, a carui slujbe seamana mai degraba cu niste sedinte esoterice. Netulburata de aceasta menajerie, Flora isi gaseste locul si rostul – iar materialul pentru carte se acumuleaza vazand cu ochii.

Ferma trăsniților – Cold Comfort Farm (1995) subtitrat

Server 1
Server 2