Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 25th, 2023

Film – Fete în bikini din altă lume – Beach Babes From Beyond (1993)

Fete în bikini din altă lume

poster Beach Babes From Beyond (1993)Beach Babes From Beyond, comedie S.F., film american, regia David DeCoteau.
In rolurile principale: Joe Estevez, Don Swayze, Joey Travolta.

Caseta film Beach Babes From Beyond (1993)
Titlul original: Beach Babes From Beyond
Titlul alternativ: Beach Daze / Les Créatures de l’au-delà / Les deesses de l’espace / Bikini extraterrestri / Incontri ravvicinati del quarto tipo / Las chicas playeras de otro mundo
Regia: David DeCoteau
Scenariul: Bill Kelman, Alexander Sachs
Distributia: Joe Estevez (Oncle Bud), Don Swayze (Gork), Joey Travolta (Dr. Veg), Linnea Quigley (Sally), Burt Ward (Mr. Bun), Jackie Stallone (Yanna), Sarah Bellomo (Xena), Tamara Landry (Luna), Nicole Posey (Sola), Michael Todd Davis (Dave), Ken Steadman (Jerry), Michael Roddy (Ziggy)
Durata: 75 minute
An: 1993
Gen: Comedie/SF

poster 2 Beach Babes From Beyond (1993)Filmul – Fete in bikini din alta lume
O comedie sf cu fete frumoase in bikini…
…care au mers cu îndrăzneală acolo unde nicio femeie nu a mai îndrăznit să meargă!

O bebelușă intergalactică împrumută nava T-bird a tatălui ei pentru a face o mică călătorie pe planetă cu cele două prietene ale ei, dar rămân fără combustibil în mod neașteptat și trebuie să aterizeze pe Pământ. Aterizează pe coasta Californiei, unde se distrează și se întâlnesc cu câțiva tipi. Unul dintre tipi e Unchiul Bud, care vrea doar să mediteze și să petreacă, este amenințat cu condamnarea casei sale de pe plajă, dacă nu bagă niște bani în reparații. Fetele extraterestre se oferă să participe la concursul de bikini cu modelele lor avangardiste pentru a încerca să câștige banii de care are nevoie, dar sunt împiedicate de designerul de îmbrăcăminte care nu se va opri de la nimic pentru a câștiga..

(parodie, bkini, masaj, senzualitate, atractie, fantezii sexuale, softcore, scena sex, sex in pat)

Beach Babes From Beyond (1993)