Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 21st, 2019

Film – Fețe în mulțime – Faces in the Crowd (2011) Milla Jovovich

poster Faces in the Crowd (2011)Faces in the Crowd, crimă mister, coproducție Marea Britanie / Canada / SUA, regia Julien Magnat.
În rolurile principale: Milla Jovovich, Julian McMahon, David Atrakchi.
Anna Marchant, o tânără, își pierde cunoștința și capacitatea de a distinge fețele oamenilor. Află că cel care i-a provocat accidentul este unul dintre cei mai urmăriți criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând.
Venind într-o noapte către casă, Anna este martor la una dintre crimele psihopatului. În stare de șoc, încearcă să fugă, însă este sunată de iubitul său exact în momentul nepotrivit. Urmărită de criminal,cade în apă de la o înălțime destul de mare și se lovește la cap. Se trezește în spital în incapacitatea de a recunoaște fețele oamenilor și mai grav decât atât, se înspăimântă când vede că acestea se schimbă de fiecare dată când își mută privirea..

Caseta film Faces in the Crowd
Titlul original: Faces in the Crowd
Regia: Julien Magnat
Scenariul: Julien Magnat, Kelly Smith, Agnès Caffin
Distributia: Milla Jovovich (Anna Merchant), Julian McMahon (Detective Sam Kerrest), David Atrakchi (Detective Eric Lanyon), Michael Shanks (Bryce), Sarah Wayne Callies (Francine), Sandrine Holt (Nina #6), Marianne Faithfull (Dr. Langenkamp), Valentina Vargas (Nina), Anthony Lemke (Bryce #3), Nels Lennarson (Detective Kerrest #1)..
Durata: 102 minute
An: 2011
Gen: Crima/Drama/Mister/Romantic/Thriller

Filmul – Fețe în mulțime
..Află cu stupoare că va rămâne toată viața cu această anomalie, însă încearcă prin diferite metode să își facă viața mai ușoară. Problema cea mai mare rămâne recunoașterea feței criminalului întrucât este singura persoană care a reușit să-l vadă și care ar putea ajuta la soluționarea cazului. Din păcate, Anna nu poate face acest lucru oricât de mult și-ar dori, motiv pentru care criminalul se amuză pe seama ei, jucându-i tot felul de feste.

Fețe în mulțime – Faces in the Crowd (2011) subtitrat

Server 1
Server 2