Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 17th, 2023

Film – Fetele – Flickorna – The Girls (1968)

Fetele

poster Flickorna (1968)Flickorna aka The Girls, dramă, film suedez, regia Mai Zetterling.
In rolurile principale: Bibi Andersson, Harriet Andersson, Gunnel Lindblom.

Filmul este o reinventare feministă a piesei antice grecești Lysistrata de Aristofan și se învârte în jurul unui grup de teatru care a montat piesa..

Caseta film Flickorna (1968)
Titlul original: Flickorna
Regia: Mai Zetterling
Scenariul: Mai Zetterling, David Hughes
Distributia: Bibi Andersson (Liz), Harriet Andersson (Marianne), Gunnel Lindblom (Gunilla), Gunnar Björnstrand (Hugo), Erland Josephson (Carl), Frank Sundström (the doctor), Åke Lindström (Bengt), Stig Engström (Thommy), Ulf Palme (director)
Durata: 100 minute
An: 1968
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Fetele
Liz, Marianne și Gunilla sunt trei actrițe care au fost angajate să cânte într-o producție în turneul Lysistrata. Fiecare femeie se confruntă cu provocări când își părăsesc casele pentru a pleca în turneu. Marianne și-a părăsit iubitul căsătorit și îi este greu să-și lase copilul în mâinile dădacelor în timp ce pleacă în turneu. Soțul lui Liz are o aventură și vrea ca ea să plece, în timp ce Gunilla, o mamă a patru copii mici, este îndemnată să nu plece de către soțul ei, care vrea ca ea să stea acasă pentru a-l ajuta cu copiii..

Flickorna (1968)