Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 12th, 2023

Film – Fiara – Razorback (1984) Gregory Harrison, Arkie Whiteley

Fiara

poster Razorback (1984)Razorback, thriller horror, film australian, regia Russell Mulcahy.
În rolurile principale: Gregory Harrison, Arkie Whiteley, Bill Kerr.
Moartea misterioasa a unui copil duce la incriminarea bunicului sau care sustine ca ucigasul este un porc salbatic de dimensiuni uriase. Nimeni nu crede asemenea lucru deoarece animalul descris pare mai degraba o creatura imaginara. Impreuna cu familia este indepartat din comunitate si tratat ca un ucigas..

Caseta film Razorback
Titlul original: Razorback
Titlul alternativ: Razorback: Destructor / Razorback: oltre l’urlo del demonio / Los colmillos del infierno
Regia: Russell Mulcahy
Scenariul: Everett De Roche
Distributia: Gregory Harrison (Carl Winters), Arkie Whiteley (Sarah Cameron), Bill Kerr (Jake Cullen), Chris Haywood (Benny Baker), David Argue (Dicko Baker), Judy Morris (Beth Winters), John Howard (Danny), John Ewart (Turner), Don Smith (Wallace), Mervyn Drake (Andy), Redmond Phillips (the Magistrate)..
Durata: 95 minute
An: 1984
Gen: Horror/Thriller

Filmul – Fiara
..Dupa doi ani, animalul loveste din nou. De data aceasta victima este o jurnalista care lupta pentru drepturile animalelor si care dorea sa faca un reportaj in acea zona din Australia. Localnicii sunt suspiciosi si isi doresc sa o elimine, dar uriasa creatura le-o ia inainte.

Fiara – Razorback (1984)