Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 19th, 2022

Film – Fiica Regelui – The King’s Daughter (2022) Pierce Brosnan, Kaya Scodelario

Fiica Regelui

poster The King's Daughter (2022)The King’s Daughter, aventură, film american, regia Sean McNamara.
In rolurile principale: Pierce Brosnan, Kaya Scodelario, Benjamin Walker.

Căutarea regelui Ludovic al XIV-lea pentru nemurire îl determină să captureze și să fure forța vitală a unei sirene, o mișcare care este și mai complicată de descoperirea creaturii de către fiica lui nelegitimă.

Caseta film The King’s Daughter (2022)
Titlul original: The King’s Daughter
Regia: Sean McNamara
Scenariul: Barry Berman, James Schamus
Distributia: Pierce Brosnan (King Louis XIV), Kaya Scodelario (Marie-Josèphe), Benjamin Walker (Yves De La Croix), William Hurt (Père La Chaise), Rachel Griffiths (Abbess), Fan Bingbing (the Mermaid), Ben Lloyd-Hughes (Jean-Michel Lintillac), Paul Ireland (Benoit), Pablo Schreiber (Dr. Labarthe), Crystal Clarke (Magali), Julie Andrews (Narrator), Earl Gough (the Horseman)
Durata: 94 minute
An: 2022
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Fiica Regelui
O tânără pe nume Marie-Josèphe, care s-a născut și a crescut într-o mănăstire din Franța, este un spirit liber răzvrătit care provoacă adesea necazuri Stareței. Tatăl lui Marie-Josèphe, regele Ludovic al XIV-lea, se teme pentru propria sa viață după ce a fost rănit de glonțul unui asasin, dar doctorul Labarthe îi spune despre o creatură subacvatică specială cu puteri magice care îi poate oferi nemurirea. Louis trimite un grup de pescari, condus de căpitanul Yves De La Croix, să captureze creatura, o sirenă. Partenerul ei este și el prins, dar Yves pur și simplu îl eliberează înainte de a se întoarce în Franța.

Click aici pentru toate filmele de Aventura la magazinweb.net

The King’s Daughter (2022)