Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 20th, 2016

Film – Flautul tăcut aka Cercul de fier – Circle of Iron (1978)

Flautul tăcut aka Cercul de fier

poster Circle of Iron (1978) Circle of Iron, arte martiale, film aparut in 1978, regia Richard Moore.
In rolurile principale: David Carradine, Jeff Cooper, Christopher Lee.

Filmul Circle of Iron (1978) este cunoscut si ca The Silent Flute. The Silent Flute, a fost titul original al povestii concepute de Bruce Lee, James Coburn și Stirling Silliphant in 1969.
Dupa moartea lui Bruce Lee in 1973, Silliphant și Stanley Mann au complectat scenariul și partea de rol a lui Bruce Lee a fost data lui David Carradine.

Caseta film Circle of Iron
Titlul original: Circle of Iron
Regia: Richard Moore
Scenariul:  Stirling Silliphant, Stanley Mann
Distributia: David Carradine (The Blind Man, The Monkeyman, Death, Chang-Sha), Jeff Cooper (Cord), Christopher Lee (Zetan), Roddy McDowall (White Robe), Eli Wallach (The Man-in-oil), Anthony De Longis (Morthond), Earl Maynard (Black Giant), Erica Creer (Tara)..
Durata: 102 minute
An: 1978
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Cercul de fier
Un tanar maestru kung-fu, Cord Cautatorul, concureaza pentru si pierde dreptul de a pleca in cautarea Cartii Tuturor Cunostintelor, aflata in posesia unui vrajitor pe nume Zetan.

Înainte de moartea sa, legendarul Bruce Lee a imaginat un scenariu de film care să poată cuprinde nu numai spiritul artelor marţiale, dar şi o parte a filosofiei Zen în care a trăit.
El a fost conştient că un film cu acest subiect va crea controverse, în special pentru cei nefamiliarizaţi cu credinţa Zen. Dar aceasta a fost particularitatea care credea el că va stârni interesul iubitorilor de film.
Bruce a plasat povestea într-o ţară care nu a existat niciodată dar există dintotdeauna.
Acest film a fost dedicat postum, lui Bruce Lee.

Filmul Cercul de fier – Circle of Iron (1978) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.