Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 5th, 2017

Film – Floarea de cactus – Cactus Flower (1969)

poster Film - Floarea de cactus - Cactus Flower (1969) Cactus Flower, film de comedie aparut in 1969, regia Gene Saks.
In rolurile principale: Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn.

Caseta film Cactus Flower
Titlul original: Cactus Flower
Regia: Gene Saks
Scenariul: Abe Burrows, Pierre Barillet
Distributia: Walter Matthau (Dr. Julian Winston), Ingrid Bergman (Stephanie Dickinson), Goldie Hawn (Toni Simmons), Jack Weston (Harvey Greenfield), Rick Lenz (Igor Sullivan), Vito Scotti (Señor Arturo Sánchez)..
Durata: 103 minute
An: 1969
Gen: Comedie/Romantic

Premiile filmului Cactus Flower (1969)
Premii Oscar 1970: Cea mai buna actrita in rol secundar – Goldie Hawn.

FilmulFloarea de cactus
Toni Simmons (Goldie Hawn), o inocenta si fermecatoare tanara de 21 de ani, crede ca iubitul ei, dr. Julian Winston, mult mai in varsta si mult mai… insurat, nu-si poate parasi sotia din cauza copiilor pe care-i au impreuna. Dar in realitate, Julian nu are nici un copil. Ba mai mult, nu are nici o sotie. Dar spune ca are, pentru ca ii este teama de modul in care poate evolua chiar si cea mai nevinovata relatie. Relatia cu Toni evolueaza neasteptat, in sensul ca, de aceasta data, Julian are de gand sa se implice serios. Numai ca Toni vrea sa o cunoasca pe sotia doctorului, iar acesta aranjeaza ca rolul sa fie interpretat chiar de asistenta sa. Situatia se complica insa cand Toni incepe sa o simpatizeze pe asa-zisa sotie, ba mai mult, sa-i planga de mila!

Floarea de cactus – Cactus Flower (1969) subtitrat