Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 9th, 2014

Film – Floarea-soarelui – I Girasoli (1970)

Share This
Tags

poster Film - Floarea-soarelui - I Girasoli (1970) I Girasoli, drama, film italian aparut in 1970, regia Vittorio De Sica. “I Girasoli” a fost primul film occidental care s-a filmat in URSS.
In rolurile principale: Sophia Loren, Marcello Mastroianni, Lyudmila Saveleva.

Caseta film I Girasoli
Titlul original: I Girasoli
Titlul alternativ: Sunflower
Regia: Vittorio De Sica
Scenariul: Tonino Guerra, Giorgi Mdivani, Cesare Zavattini
Distributia: Sophia Loren (Giovanna), Marcello Mastroianni (Antonio), Lyudmila Savelyeva (Masha (Maria), Galina Andreyeva (Valentina, oficial sovietic), Anna Carena (mama lui Antonio), Germano Longo (Ettore), Nadya Serednichenko, Glauco Onorato, Silvano Tranquilli, Marisa Traversi (prostituata), Gunars Cilinskis (oficial sovietic), Carlo Ponti, Jr. (baiatul Giovannei), Pippo Starnazza (oficial italian), Dino Peretti, Giorgio Basso
Durata: 107 minute
An: 1970
Gen: Drama

Filmul – Floarea-soarelui
“O femeie nascuta pentru iubire. Un barbat nascut s-o iubeasca. O clipa intr-o lume nebuna. ”
Actiunea se petrece pe timpul celui de-al II lea Razboi Mondial. Giovanna si Antonio sunt doi tineri italieni ce se indragostesc si hotarasc sa se casatoreasca in graba pentru ca tanarul sa capete o saptamana de permisie, acordata tinerilor casatoriti, inainte de plecarea pe front. Sunt atat de tineri si frumosi, se iubesc foarte mult, tortul de nunta este o imensa ompleta…iar ieri petrec o saptamana de vis. Barbatul pleaca pe front, trece prin multe batalii, este luat prizonier si dus km. intregi in Siberia!
Coloana de prizonieri era atat de imensa, incat daca unul din coloana cadea, in zapada inghetata nu se mai putea face nimic pentru el..
(sfarsitul razboiului, soldat disparut pe front, frontul rusesc, camp de floarea-soarelui, calatorie cu trenul, gara, cate o flarea-soarelui pentru fiecare soldat italian, mormnte gropi comune)


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.