Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 25th, 2017

Film – Forestierii – Les Grandes gueules (1965)

Share This
Tags

Forestierii

poster Les Grandes gueules (1965)Les Grandes gueules, comedie, coproducție franco-italiană, film apărut în anul 1965, regia Robert Enrico.
În rolurile principale: Bourvil, Lino Ventura.

Caseta film Les Grandes gueules
Titlul original: Les Grandes gueules
Titlul alternativ: The Wise Guys
Regia: Robert Enrico
Scenariul: Robert Enrico, José Giovanni
Distributia: Bourvil (Hector Valentin), Lino Ventura (Laurent), Jean-Claude Rolland (Mick), Jess Hahn (Nénesse), Marie Dubois (Jackie), Michel Constantin (Skida), Nick Stephanini (Therraz), Paul Crauchet (Pelissier)
Durata: 128 minute
An: 1965
Gen: Comedie

Filmul – Forestierii
Hector Valentin, un francez care a trăit mulți ani în Canada, află de la notarul său că tocmai a moștenit un gater în Vosges. Revenit în Franța el remarcă cu regret că “fierătania” este în ruine, dar decide să revigoreze compania.
Totuși, în sat există deja o fabrică de cherestea, iar proprietarul ei, Therraz, fericit de dispariția concurentului său, se prezintă lui Valentin pentru a-i cumpăra moștenirea. Confruntat cu refuzul de a vinde și cu încăpățînarea noului sosit, Therraz îi va pune bețe în roate lui Valentin.

Forestierii – Les Grandes gueules (1965) subtitrat

Server 1

Server 2