Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 6th, 2018

Film – Formosa trădată – Formosa Betrayed (2009) James Van Der Beek, Leslie Hope

Share This
Tags

Formosa trădată

poster Formosa Betrayed (2009)Formosa Betrayed, thriller politic, film american, regia Adam Kane.
În rolurile principale: James Van Der Beek, Wendy Crewson, John Heard.
Filmul este inspirat din fapte reale ce au in centrul lor asasinarea unui profesor universitar de origine taiwaneza de la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, in 1981. Agentul FBI Jake Kelly este insarcinat, in 1981, cu anchetarea uciderii unui profesor taiwanez – Henry Wen – in California. Cu ajutorul partenerului sau si a unui politist, Kelly descopera ca asasinii au fugit in Taipei, capitala Taiwan-ului..

Caseta film Formosa Betrayed
Titlul original: Formosa Betrayed
Regia: Adam Kane
Scenariul: Will Tiao, Katie Swain, Charlie Stratton, Yann Samuell, Brian Askew, Nathaniel Goodman
Distributia: James Van Der Beek (Agent Jake Kelly), Wendy Crewson (Susan Kane), John Heard (Tom Braxton), Will Tiao (Ming), Tzi Ma (Kuo), Leslie Hope (Lisa Gilbert), Kenneth Tsang (General Tse), Chelcie Ross (Daltry), Adam Wang (Lee), Mintita Wattanakul (Maysing)
Durata: 103 minute
An: 2009
Gen: Thriller

Filmul – Formosa trădată
..Ca agent F.B.I, Kelly e trimis in Taiwan pentru a ajuta cercetarile guvernului american in gasirea criminalilor. Ajutat initial de o diplomata americana si de un agent al Kuomintang, curand acesta va realiza nu doar ca nu este bine venit intr-o tara straina si indepartata, ci si ca ceva mult mai amenintator e pe cale sa se petreaca. Ajungand in contact cu un activist taiwanez, agentul Kelly descopera adevarul despre insula, adevar care il va conduce spre consecinte dureroase si primejdioase.

Formosa trădată – Formosa Betrayed (2009) subtitrat
Server 1

Server 2