Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 28th, 2022

Film – Forţa armelor – Force of Arms (1951)

Forţa armelor

poster Force of Arms (1951)Force of Arms aka A Girl for Joe, război, romantic, film american, regia Michael Curtiz.
In rolurile principale: William Holden, Nancy Olson.

Caseta film Force of Arms (1951)
Titlul original: Force of Arms
Titlul alternativ: La fuerza de las armas / The Dawn Is Ours / Retour à la gloire / Stringimi forte tra le tue braccia
Regia: Michael Curtiz
Scenariul: Orin Jannings, Richard Tregaskis
Distributia: William Holden (Sergeant / Lieutenant Joe “Pete” Peterson), Nancy Olson (Lieutenant Eleanor MacKay), Frank Lovejoy (Major Blackford), Gene Evans (Sergeant Smiley “Mac” McFee), Dick Wesson (Kleiner, one of Pete’s men), Paul Picerni (Sherid,an), Katherine Warren (Major Waldron, Eleanor’s commander), Ross Ford (Hooker), Ron Hagerthy (Minto)
Durata: 98 minute
An: 1951
Gen: Drama/Romantic/Razboi

Filmul – Forta armelor
După lupte grele în Bătălia de la San Pietro, infanteriștii Diviziei 36 de Infanterie americane beneficiază de cinci zile de odihnă atât de necesară. Sergentul Joe „Pete” Peterson se întâlnește cu locotenentul WAC Eleanor „Ellie” MacKa într-un cimitir. Cu toate acestea, încercările lui de a se familiariza mai bine sunt eliminate. Mai târziu, prietenul și comandantul lui Pete, maiorul Blackford, îi spune că a fost avansat în rang pe câmpul de luptă și că acum este sublocotenent.
Când sergentul McFee se supără că nu a mai primit o scrisoare de la soția sa de mult timp, Pete îl duce la oficiul poștal pentru a investiga și o găsește pe Ellie lucrând acolo. De data aceasta, Ellie se oferă să-i cumpere lui Pete o băutură pentru a sărbători promovarea sa..

Click aici pentru toate filmele despre Al Doilea Razboi Mondial

Force of Arms (1951)