Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 23rd, 2023

Film – Fortăreața de la Saber River – Last Stand at Saber River (1997)

Fortăreața de la Saber River

poster FLast Stand at Saber River (1997)Last Stand at Saber River, western, film american, regia Dick Lowry.
In rolurile principale: Tom Selleck, Suzy Amis, Rachel Duncan.

Filmul Last Stand at Saber River (1997) se bazează pe romanul Last Stand at Saber River, scris de Elmore Leonard în anul 1959.

După Războiul Civil, un veteran confederat care se întoarce trebuie să-și recupereze pământul și gospodăria din Arizona de la nordiștii Yankei care le ocupă ilegal.

Caseta film Last Stand at Saber River (1997)
Titlul original: Last Stand at Saber River
Regia: Dick Lowry
Scenariul: Ronald M. Cohen
Distributia: Tom Selleck (Paul Cable), Suzy Amis (Martha Cable), David Dukes (Edward Janroe), Rachel Duncan (Clare Cable), Haley Joel Osment (Davis Cable), Keith Carradine (Vern Kidston), David Carradine (Duane Kidston), Tracey Needham (Lorraine Kidston), Chris Stacy (Chris), Harry Carey Jr. (James Sanford), Patrick Kilpatrick (Austin Dodd), Rex Linn (Bill Dancy), Eugene Osment (Wynn Dodd), Denis Forest (Cornet), Lumi Cavazos (Luz), Raymond Cruz (Manuel)
Durata: 95 minute
An: 1997
Gen: Actiune/Drama/Western

Filmul – Fortareata de la Saber River
Pe măsură ce America își revine după Războiul Civil, Paul Cable (Tom Selleck) se întoarce acasă în Texas, după ce a fost departe de familia sa ani de zile în timp ce lupta pentru Confederație. Soția lui, Martha (Suzy Amis), este o femeie de frontieră cu voință puternică, a cărei independență o face o forță în sine. I se spusese că a fost ucis în acțiune. La revenirea neașteptată a soțului ei, ea se dedică încă o dată să-i fie soție, dar e supărată pentru că a lăsat-o pe ea și pe copiii lor în urmă pentru a lupta într-un război pe care ea nu îl înțelegea..

Last Stand at Saber River (1997)