Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 13th, 2019

Film – Fraierii – The Losers (2010) Idris Elba, Chris Evans

poster The Losers (2010)The Losers, acțiune aventură, film american, regia Sylvain White.
În rolurile principale: Idris Elba, Chris Evans, Zoe Saldana, Jeffrey Dean Morgan.
Membrii unei unități din Forțele Speciale sunt trimiși în jungla boliviană într-o misiune de cercetare și nimicire. Dar grupa formată din Clay, Jensen, Roque, Pooch și Cougar, va afla în curând că membrii ei au devenit pe negândite victimele unei acțiuni de trădare, inițiată de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max..

Caseta film The Losers
Titlul original: The Losers
Regia: Sylvain White
Scenariul: Peter Berg, James Vanderbilt
Distributia: Jeffrey Dean Morgan (Clay), Zoe Saldana (Aisha), Chris Evans (Jensen), Idris Elba (Roque), Columbus Short (Pooch), Óscar Jaenada (Cougar), Jason Patric (Max), Holt McCallany (Wade), Peter Macdissi (Vikram), Peter Francis James (Fadhil), Tanee McCall (Jolene)..
Durata: 93 minute
An: 2010
Gen: Actiune/Aventura/Crima

Filmul – Fraierii
..Folosindu-se de zvonul că ar fi murit cu toții, membrii grupului încep o acțiune periculoasă sub acoperire pentru a-și spăla reputația și pentru a se răzbuna pe Max. Grupului i se alătură misterioasa Aisha, o agentă deosebit de frumoasă, care are propriile ei scopuri și care va repurta, la rândul ei, câteva victorii.

Fraierii – The Losers (2010) subtitrat

Server 2 Server 3 Server 4