Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 17th, 2019

Film – Franțuzoaica – Une femme francaise (1995) Emmanuelle Beart, Daniel Auteuil

poster Une femme francaise (1995)Une femme française (A French Woman), dramă, film francez, regia Régis Wargnier.
În rolurile principale: Emmanuelle Béart, Daniel Auteuil, Gabriel Barylli.
La scurt timp după ce se căsătorește cu Louis, un ofițer militar francez, Jeanne trebuie să se confrunte cu singurătatea, pe măsură ce Louis este trimis să lupte în al doilea război mondial. În timp ce așteaptă întoarcerea dintr-o o tabără de prizonieri de razboi, Jeanne se implică în diferite relatii cu tovarășii de arme ai soțului său.
Când Louis se întoarce acasă și află despre relatiile soției sale, o iartă și ii o oferă libertate, dar refuză să accepte și se întorc împreună.
Căutând o nouă viață, familia, acum cu doi gemeni, se mută la Berlin, unde Jeanne îl întâlnește pe Matthias, un industrias german care se îndrăgostește de ea. Se naște un al treilea copil și, la scurt timp după aceea, Louis este chemat la primul război din Indochina, forțându-și familia să se întoarcă în Franța..

Caseta film Une femme française
Titlul original: Une femme française
Titlul alternativ: Una mujer francesa / Eine französische Frau / Una donna francese / Los amores de una mujer francesa / Французская женщина
Regia: Régis Wargnier
Scenariul: Alain Le Henry, Régis Wargnier
Distributia: Emmanuelle Béart (Jeanne), Daniel Auteuil (Louis), Gabriel Barylli (Mathias Behrens), Jean-Claude Brialy (Arnoult), Geneviève Casile (Solange), Michel Etcheverry (Charles), Laurence Masliah (Helene), Jean-Noël Brouté (Marc), Isabelle Guiard (Mathilde), François Caron (Andre), Maria Fitzi (Liseul), Samuel Le Bihan (Henri), Pierre Cassignard (The Inspector)
Durata: 100 minute
An: 1995
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Frantuzoaica
..În timpul absenței soțului său, Jeanne se implică într-o aventură cu Matthias, care a urmat-o în Franța.
Ei încearcă să fugă cu copiii, dar încercarea lor este dejucata de fratele lui Louis. Louis se întoarce acasă și, în încercarea de a-l scoate pe Matthias din viața ei, Jeanne își folosește influența pentru a-și muta familia în Damasc.
În ciuda succesului aparent, îi cere lui Matthias să meargă la Damasc și să o ia cu el.
Când acesta apare, Louis se luptă cu el, dar este grav rănit de Jeanne.
Familia revine în Franța, unde lui Louis i se cere să lupte în Algeria.
Bântuită de singurătate și disperare, Jeanne îl găsește încă o dată pe Matthias, dar se desparte cu ea pentru totdeauna.

Franțuzoaica – Une femme francaise (1995) subtitrat

Server 1
Server 2