Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 22nd, 2019

Film – Frați de suflet – Soul Men (2008) Samuel L. Jackson, Jennifer Coolidge

poster Soul Men (2008)Soul Men, comedie muzical, film american, regia Malcolm D. Lee.
În rolurile principale: Samuel L. Jackson, Bernie Mac, Sharon Leal, Sean Hayes.
Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd Henderson – un om de afaceri pensionat si Louis Hinds – un fost condamnat la inchisoare, care au cantat impreuna muzica soul in populara formatie “The Real Deal” din anii ’70, accepta sa participe la un spectacol organizat la Apollo Theater din New York pentru a aduce un ultim omagiu liderului respectivei formatii pe nume Marcus Hook, care decedase recent..

Caseta film Soul Men
Titlul original: Soul Men
Regia: Malcolm D. Lee
Scenariul: Robert Ramsey, Matthew Stone
Distributia: Samuel L. Jackson (Louis Hinds), Bernie Mac (Floyd Henderson), Sharon Leal (Cleo Whitfield), Sean Hayes (Danny Epstein), Affion Crockett (Lester “The Court Jester”), Adam Herschman (Phillip), Fatso-Fasano (Pay-Pay), Jackie Long (Zig-Zag), John Legend (Marcus Hooks), Jennifer Coolidge (Rosalee), Isaac Hayes (himself), Mike Epps (Duane Henderson), Millie Jackson (Floyd’s ex Claudette)..
Durata: 100 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Muzical

Filmul – Frați de suflet
..In timp ce fostii colegi de trupa traverseaza intreaga tara pentru a ajunge la festivitate si trec printr-o serie de aventuri si evenimente norocoase, readuc in discutie nedreptati si tradari petrecute cu trei decade in urma si isi dau seama de faptul ca nu si-au pierdut pasiunea pentru muzica soul in ciuda drumurilor diferite pe care i-a purtat viata, precum si ca microbul muzicii le curge inca prin vene.

Frați de suflet – Soul Men (2008) subtitrat

Server 2