Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 14th, 2019

Film – Frații Bloom – The Brothers Bloom (2008) Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo

poster The Brothers Bloom (2008)The Brothers Bloom, comedie dramă, film american, regia Rian Johnson.
În rolurile principale: Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo, Rinko Kikuchi, Maximilian Schell, Robbie Coltrane.
Frații Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiți. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reședință ascunde comori ce le-ar asigura fraților un trai liniștit pentru toată viața. Alături Bang Bang, o specialistă în explozibili, și Belgianul, un alt tip certat cu legea, cei doi Bloom își pun în aplicare planul, ceea ce-i poartă prin mai toate țările Europei de Est..

Caseta film The Brothers Bloom
Titlul original: The Brothers Bloom
Regia: Rian Johnson
Scenariul: Rian Johnson
Distributia: Rachel Weisz (Penelope), Adrien Brody (Bloom), Mark Ruffalo (Stephen), Rinko Kikuchi (Bang Bang), Robbie Coltrane (Curator), Maximilian Schell (Diamond Dog), Ricky Jay (Narrator), Zachary Gordon (Young Bloom), Max Records (Young Stephen)..
Durata: 114 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Aventura/Comedie/Crima/Drama/Romantic

Filmul – Frații Bloom
..Dupa o copilarie nefericita, petrecuta in mijlocul a numeroase familii adoptive, Stephen si Bloom hotarasc sa isi asigure un trai confortabil si lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom – fratele cel mic – isi exprima intentia de a deveni om cinstit si de a lasa pentru totdeauna in urma trecutul sau infractional, dar se lasa convins de Stephen si de partenerul lor Bang Bang sa puna in scena o ultima lovitura de maestru care sa ii permita un trai linistit pana la finalul vietii, chiar daca eforturile lui de a intra in legalitate ar fi sortite esecului.

Frații Bloom – The Brothers Bloom (2008) subtitrat

Server 1
Server 2