Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 26th, 2015

Film – Frumoasa Kate – Beautiful Kate (2009)

Frumoasa Kate

poster Beautiful Kate (2009) Beautiful Kate, drama, film australian aparut in 2009, regia Rachel Ward.
In rolurile principale: Ben Mendelsohn, Maeve Dermody, Rachel Griffiths.
Scenariul filmului Beautiful Kate (2009) este o adaptare dupa romanul Beautiful Kate scris de Newton Thornburg in anul 1982.

Caseta film Beautiful Kate
Titlul original: Beautiful Kate
Regia: Rachel Ward
Scenariul: Rachel Ward, Newton Thornburg
Distributia: Rachel Griffiths (Sally Kendall), Bryan Brown (Bruce Kendall), Sophie Lowe (Kate Kendall), Ben Mendelsohn (Ned Kendall), Maeve Dermody (Toni), Josh McFarlane (Cliff Kendall), Scott O’Donnell (tânărul Ned), Heloise Baker (tânăra Sally)..
Durata: 90 minute
An: 2009
Gen: Drama/Mister

FilmulFrumoasa Kate
Bruce, un scriitor in varsta de 40 de ani, se intoarce acasa la chemarea sorei sale mai mici Sally. Motivul este ca tatal sau, bolnav in faza terminala, doreste sa-l revada. Bruce nu vine singur ci impreuna cu prietena sa Toni, ce are jumatatea varstei sale, cu care intentioneaza sa se casatoreasca. Odata intors acasa, il napadesc amintirile, in special cele legate de sora sa geamana Kate, cu care a avut o relatie incestuoasa. Ajunge chiar sa scrie despre asta. Toni citeste insemnarile sale si, chiar daca el le-a disimulat in scriere de fictiune, il paraseste. Cu ani in urma, el a insotit-o pe Kate la petrecerea de Craciun, la cererea tatalui lor.

Filmul Frumoasa Kate – Beautiful Kate (2009) subtitrat