Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 4th, 2018

Film – Frumusețe – Bella (2006) Alejandro Gomez Monteverde

Frumusețe

poster Bella (2006)Bella, dramă, film american, regia Alejandro Gomez Monteverde.
În rolurile principale: Eduardo Verástegui, Tammy Blanchard, Manny Perez.

În orașul New York, José lucrează ca bucătar într-un restaurant mexican deținut de fratele său bucătar-șef, Manny. Unitatea se pregătește pentru ora de vârf a amiezii. Nina, chelnerița, sosește târziu pentru a doua zi la rând și Manny o concediază pe loc.

Caseta film Bella
Titlul original: Bella
Titlul alternativ: Beauty / Белла
Regia: Alejandro Gomez Monteverde
Scenariul: Alejandro Gomez Monteverde, Patrick Million
Distributia: Eduardo Verástegui (José), Tammy Blanchard (Nina), Manny Perez (Manny), Ali Landry (Celia), Ramón Rodríguez (Eduardo), Angélica Aragón (José’s mother), Ewa Da Cruz (Veronica), Alexa Gerasimovich (Luchi), Sophie Nyweide (Bella), Herbie Lovelle (a blind homeless person)
Durata: 91 minute
An: 2006
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Frumusețe
O vedeta internationala de fotbal este pe cale sa semneze un contract de cateva milioane de dolari in momentul in care o serie de evenimente nefericite ii distrug cariera. In acelasi timp, o chelnerita ce se chinuie sa supravietuieasca in New York descopera ceva socant in legatura cu propria persoana, ceva pentru care nu e abslout deloc pregatita.
Astfel cei doi descopera cum in doar cateva momente viata unui om poate fi intoarsa pe dos, insa in acelasi timp un simplu gest de bunavointa poate transforma o zi normala intr-o experienta de neuitat.

Frumusețe – Bella (2006) subtitrat

Server 1
Server 2