Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 8th, 2017

Film – Frumușica – Pretty Baby (1978)

Share This
Tags

Frumușica

poster Pretty Baby (1978)Pretty Baby, dramă, film american apărut în anul 1978, regia Louis Malle; O nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Cannes.
În rolurile principale: Brooke Shields, Keith Carradine, Susan Sarandon.

Caseta film Pretty Baby
Titlul original: Pretty Baby
Titlul alternativ: Niña bonita, La petite, Прелестное дитя
Regia: Louis Malle
Scenariul: Polly Platt
Distributia: Keith Carradine (E. J. Bellocq), Brooke Shields (Violet), Susan Sarandon (Hattie), Frances Faye (Nell), Antonio Fargas (Professor), Matthew Anton (Red Top), Diana Scarwid (Frieda), Barbara Steele (Josephine)..
Durata: 109 minute
An: 1978
Gen: Drama

Filmul – Frumușica
O relație salvatoare, care nu se poate transforma în iubire. Ultimele zvîcniri ale unui cartier de prostituate din New Orleans, acolo unde viața se trăiește cel mai bine noaptea, cu cheia în broască și lumina aprinsă.
În acest mediu denigrant, trăiește o fată de 12 ani care își imită mama, o prostituată, și care crede că ceea ce simte pentru un bărbat este iubire.
În 1917, în ultimele luni de prostituție legală din Storyville, cartierul luminii roșii din New Orleans, Louisiana, Hattie este o prostituată care lucrează la un bordel elegant, condus de vârstnica Madame Nell, o cocainomană. Hattie a născut un băiețel și are o fiică de 12 ani, Violet, care locuiește în casă.

Frumușica – Pretty Baby (1978) subtitrat

Server 1