Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 24th, 2019

Film – Fundamentalistul – The Reluctant Fundamentalist (2012)

poster The Reluctant Fundamentalist (2012)The Reluctant Fundamentalist, thriller politic, regia Mira Nair.
În rolurile principale: Riz Ahmed, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland.
Changez Khan este un tânăr pakistanez care și-a desăvârșit educația la prestigioasa Universitate Princeton și a fost analist financiar pe Wall Street înainte ca gruparea teroristă Al-Qaeda să îndolieze atâtea familii nord-americane pe data de 11 septembrie 2001. Având un viitor strălucit, Changez își face planuri de nuntă cu frumoasa și sofisticata Erica, însă atitudinea nord-americanilor față de el se schimbă radical după atacurile teroriste de la World Trade Center și este forțat să se întoarcă în Pakistanul natal din cauza faptului că numele arăbesc și culoare măslinie a pielii îl transformă automat într-un suspect în SUA..

Caseta film The Reluctant Fundamentalist
Titlul original: The Reluctant Fundamentalist
Regia: Mira Nair
Scenariul: William Wheeler, Rutvik Oza
Distributia: Riz Ahmed (Changez Khan), Kate Hudson (Erica), Liev Schreiber (Bobby Lincoln), Kiefer Sutherland (Jim Cross), Om Puri (Abu, Changez’s father), Shabana Azmi (Ammi, Changez’s mother), Meesha Shafi (Bina Khan, Changez’s sister), Martin Donovan (Ludlow Cooper, a CIA officer and investigator), Adil Hussain (Mustafa Fazil, a Muslim Activist and Mujahid)..
Imaad Shah as Sameer
Durata: 130 minute
An: 2012
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Fundamentalistul
..Întors în Lahore, Changez Khan obține un post de lector la o universitate locală, dar se teme pentru siguranța familiei fiindcă un coleg de catedră tocmai a fost răpit de extremiști și amenințat cu execuția. Conștient de faptul că ar putea deveni următoarea victimă a radicaliștilor din Pakistan, mai ales că familia lui este hărțuită și se află într-un real pericol, Changez se întâlnește la o cafenea cu jurnalistul Bobby Lincoln și îi spune povestea vieții lui. Numai că Bobby Lincoln este în relații tensionate cu CIA și are un interes ascuns în această criză politică.

Fundamentalistul – The Reluctant Fundamentalist (2012)
subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3