Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 28th, 2016

Film – Funny Face (1957)

poster Film - Funny Face (1957) Funny Face, muzical, film american aparut in 1957, regia Stanley Donen.
In rolurile principale: Audrey Hepburn, Fred Astaire, Kay Thompson.

Caseta film Funny Face
Titlul original: Funny Face
Regia: Stanley Donen
Scenariul: Leonard Gershe
Distributia: Audrey Hepburn (Jo Stockton), Fred Astaire (Dick Avery), Kay Thompson (Maggie Prescott), Michel Auclair (Emile Flostre), Robert Flemyng (Paul Duval), Dovima (Marion), Suzy Parker, Sunny Harnett, Jean Del Val, Virginia Gibson (Babs), Sue England (Laura), Ruta Lee (Lettie), Alex Gerry (Dovitch), Iphigenie Castiglioni (Armande)
Durata: 103 minute
An: 1957
Gen: Comedie/Muzical/Romantic

Filmul – Funny Face
Fiind in cautare de modele, fotograful unei reviste de moda americane, Dick Avery o gaseste pe Jo Stockton, o tanara si simpla bibliotecara, care se dovedeste a fi o femeie extraordinar de frumoasa dupa doar cateva retusuri de machiaj si coafura. Profitand de faptul ca Jo dorea sa vada Parisul mai ales pentru a se intalni cu Prof. Emile Flostre, respectabilul conducator a empatistilor din toata lumea, Dick o duce pe tanara la prezentarea unui spectacol de moda, ea fiind ‘personajul principal’. De tanara domnisoara se indragosteste nu numai fotograful revistei ci si onorabilul profesor care o impiedica sa ajunga deschiderea serii de moda.

Filmul Funny Face (1957) subtitrat